Keresés

Az élelmiszeripari gépek, gépegységek gyártására, értékesítésére, valamint bércsomagolásra szakosodott, az iparágban jelentős szerepet betöltő, CHRIS TEAM CO Kft. 2013-ban támogatásban részesült a GOP-2012-2.1.1/B azonosító számú pályázati kiírásra benyújtott „CHRIS TEAM CO Kft. technológiai fejlesztése” című projekt során. A beruházás összértéke 40.510.000 Ft, mely 40 %-os támogatási intenzitás mellett 16.204.000 Ft európai uniós és magyar állami támogatásból valósult meg.

 

A CHRIS TEAM CO Gyártó, Karbantartó és Szolgáltató Kft. 1999-ben kezdte meg működését. A kezdetekben szinte kizárólag gépek, gépegységek gyártásával, értékesítésével foglalkozó cég mára kiegészítette szolgáltatási listáját, és 2009-ben új profillal bővítette a cég tevékenységét. Az új szolgáltatás, a bércsomagolás a több lábon állást biztosítja. A bővülő vevői igényeknek eleget téve az elmúlt években a vállalat megvásárolta jelenlegi telephelyét, melyen a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásra benyújtott és támogatásra ítélt projekt során új Technológiai teret létesített. Jelen projekt közvetlen célja volt a csomagolási tevékenységhez szükséges válogató rendszer beszerzése és IT fejlesztés, melyek hozzájárulnak a vállalat jól prosperáló működéséhez.

A beruházás során egy, a megnövekedett piaci igényeket kielégítő diametrikus válogató berendezés került beszerzésre, mely a korábbi kézi válogatást volt hivatott leváltani. Az IT fejlesztés keretében egy DELL szerver és a NAVISION integrált vállalatirányítási rendszer került beszerzésre, melyek segítik a cég mindennapi hatékony működését.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

További információk:

CHRIS TEAM CO KFT.

4700 Mátészalka, Ipari u. 2.

www.christeamco.hu