Címlap Grovi Kft.
Grovi Kft.
Újabb munkahelyteremtő beruházás valósult meg Mátészalkán, uniós támogatással Nyomtatás E-mail
2012. január 26. csütörtök, 17:03

A Grovi Kft. 1995-től foglalkozik üzemanyag kiskereskedelemmel. A most lezárult beruházás célja az volt, hogy a versenyképesség javítása érdekében új tevékenységekkel bővüljön a vállalkozás profilja. A cég Mátészalkán, a Meggyesi úti Karcher benzinkút mellett, az Ipari utca 30 szám alatti ingatlanon a térségben hiányszolgáltatásnak számító autóbontó, szerviz, gumis műhely és műszaki vizsgáztatási tevékenységekkel szélesítette kínálatát.


 

Vizler Tibor ügyvezető kiemelte, hogy a komplex kínálat mellett kedvező ár-érték arány kialakítására törekednek, ahogyan a Grovi Kft-nél eddig is tették. Szolgáltatásaikat nem csupán a személygépkocsit használók, hanem a tehergépkocsi üzembentartók számára is megfelelő módon alakították ki. Az autóbontás tevékenységhez kapcsolódva digitális hídmérleg is elérhető lett a telephelyen, amely hitelesített mérési szolgáltatást tesz lehetővé.

A most átadott és február 2-től teljes üzemmel induló műszaki bázist a jövőben tovább kívánják fejleszteni a tulajdonosok. A szolgáltatási tevékenységek teljes skálájának biztosítása érdekében autómosó, előkészítő és fényező kialakítása szerepel terveink között – tette hozzá Grózinger Lajos.


A beruházás nem csupán a cég versenyképességét, hanem újabb családok megélhetését is elősegíti a halmozottan hátrányos Mátészalkai kistérségben, mivel a meglévő közel 40 fős létszámának megtartása mellett további 3 fő számára biztosít majd hosszú távú munkalehetőséget.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

 

 


Designed by Forensys