Címlap Hotel Barbizon
A Hotel Barbizon projektjei
Új szolgáltatásokkal bővült a Hotel Barbizon Nyomtatás E-mail
2011. március 18. péntek, 18:30

Pódium színpaddal, reggeliző helyiséggel és internet sarokkal kibővülve várja vendégeit a Nyíregyháza legextravagánsabb szállodájaként ismert Hotel Barbizon.

A „Barbizon Hotel szolgáltatásainak fejlesztése” című, Európai Uniós finanszírozással megvalósuló beruházás keretében egy új szárnnyal bővült a hotel épülete, melyben pódium színház, reggeliztető helyiség, valamint egy internet sarok kapott helyet.

A 2011 márciusára – 19 474 421 Ft európai uniós támogatással, közel 43,3 millió Ft-os összköltséggel – megvalósult fejlesztés keretében egy egész évben működtethető kulturális tér kialakítása volt a fő cél.

A tulajdonos, Körtvélyfáy Barna a szolgáltatások fejlesztésével a Hotel Barbizon Nyíregyháza kulturális-turisztikai életben egyedülálló szerepét kívánja erősíteni. A kibővült szolgáltatásokkal egész évben, több korosztály számára nyújt színvonalas szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget, színesítve a város sokszínű turisztikai kínálatát.

A 2011. március 18-án, ünnepélyes keretek között átadott Pódium színpad előadásai iránt máris nagy az érdeklődés. Az első fellépő Fábry Sándor, majd április 8-án a Caveman – Ősember című előadással a színházi előadássorozat is kezdetét veszi.

A beruházásról, a Pódium Színház előadásairól és a Hotel Barbizon szolgáltatásairól további információk a www.barbizon.hu oldalon találhatók.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

 
Hamarosan befejeződik a Nyíregyháza legextravagánsabb szállodájaként ismert Hotel Barbizon fejlesztése Nyomtatás E-mail
2011. március 11. péntek, 20:55

A beruházás záró akkordjaként 2011. március 18-án kerül sor a Barbizon Pódium Színpad hivatalos nyitóelőadására, Fábry Sándor fellépésére.


A „Barbizon Hotel szolgáltatásainak fejlesztése” című, Európai Uniós finanszírozással megvalósuló beruházás keretében egy új szárnnyal bővült a hotel épülete.


A 19 474 421 Ft európai uniós támogatással, közel 43,3 millió Ft-os összköltséggel megvalósuló fejlesztés keretében egy egész évben működtethető kulturális tér, a Pódium Színpad került kialakításra, de a hotel klasszikus szolgáltatásai is bővültek.


A tulajdonos, Körtvélyfáy Barna a hotel szolgáltatásainak fejlesztésével olyan önálló kínálat létrehozására törekszik, amellyel Nyíregyháza kulturális turisztikai palettája színesedik, és amely a város sokszínű turisztikai kínálatában egész évben, több korosztály számára nyújt színvonalas szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 
Pódium Színpaddal bővül a Hotel Barbizon Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 07. szombat, 21:55

A Nyíregyháza legextravagánsabb szállodájaként ismert Hotel Barbizon a kulturális-turisztikai életben egyedülálló szerepét is erősíteni kívánja új szolgáltatásaival.

Hotel Barbizon

 

A „Barbizon Hotel szolgáltatásainak fejlesztése” című, Európai Uniós finanszírozással megvalósuló beruházás keretében egy új szárnnyal bővül a hotel épülete, melyben egy 80 néző befogadására alkalmas pódium színpad kap helyet.

A 2011 januárjára – 19 474 421 Ft európai uniós támogatással, közel 43,3 millió Ft-os összköltséggel – megvalósuló fejlesztés keretében egy egész évben működtethető kulturális tér kialakítása a fő elem Emellett a hotel klasszikus szolgáltatásai is új elemekkel bővülnek. Kialakításra kerül egy önálló reggeliztető helyiség, valamint egy internet sarok is, amely a hotel vendégei számára ingyenes internet elérést tesz lehetővé.

A tulajdonos, Körtvélyfáy Barna a hotel szolgáltatásainak fejlesztésével egy olyan önálló kínálat létrehozására törekszik, amellyel Nyíregyháza kulturális turisztikai palettája színesedik, és amely a város sokszínű turisztikai kínálatában egész évben, több korosztály számára nyújt színvonalas szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.

További információk a www.barbizon.hu oldalon találhatók.

 


Designed by Forensys