Címlap ISLIPO Kft.
Az ISLIPO Kft. projektjei
Exportpiaci bővülést jelentő munkahelyteremtő beruházás valósult meg Nyomtatás E-mail
2010. október 29. péntek, 00:43

Almaszirom tejcsokoládévalAz ISLIPO Kft. tartósítószer és cukor mentes alma és egyéb szárítmányai külföldön is népszerűek. Az élettanilag is kedvező hatású termékek egyik legjelentősebb export piaca Svédország, de angol, olasz, német területekre is történik szállítás, de tengerentúli érdeklődők is vannak a cég termékeire. A külföldi vevők igényeinek való megfelelés mellett a versenyképes termelési háttér megteremtése céljából került sor a technológiai tér bővítésére. A beruházás az ÉAOP-1.1.1/D Telephelyfejlesztés pályázati konstrukció keretében valósult meg, 49.840.000 Ft európai uniós támogatással.

Bővebben...
 
EU-támogatásból valósult meg az ISLIPO Kft. munkavállalóinak kétéves képzése Nyomtatás E-mail
2009. december 23. szerda, 02:00

„A tanulás és az innovatív szervezeti kultúra hozzájárul ahhoz, hogy a cégek állandó megújulásban, változásban legyenek, biztosítva ezzel sikeres és versenyképes működésüket. „

 Az ISLIPO Kft. kiemelt feladatának tekinti alkalmazottainak képzését. 2008-2009 évi képzési programjának megvalósításához támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, melynek felhasználásával 33 dolgozójának lean szemléletű oktatását, vezetői, angol nyelvi, informatikai és egyéb szakmai képzését valósította meg.

Bővebben...
 


Designed by Forensys