Kisvárda

Keresés

Az ÁGOSTON-HÁZ Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot nyújtott be a Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatására a leghátrányosabb helyzetű régiókban című felhívásra. A fejlesztési elképzelések megvalósítására az ÁGOSTON-HÁZ KFT. a Széchenyi Terv Plusz program keretében 125 210 679 forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert. A projekt célja a cég versenyképességének és hatékonyságának növelése.

Az ÁGOSTON-HÁZ KFT. építőipari generálkivitelezéssel, lakóházak és csarnokok építésével foglalkozik. A fejlesztés keretében gyártást támogató eszközök beszerzése, raktárcsarnok építés, napelemes rendszer kiépítése, valamint képzési szolgáltatások igénybevétele valósul meg. A projekt eredményeként az ÁGOSTON-HÁZ KFT. hatékonyabbá és versenyképesebbé válik.

A fejlesztés keretében az anyagmozgatást és termékek gyártását segítő eszközök beszerzése, mint egyetemes esztergagép, fúró – maró gép, kotró-rakodógép, tandem henger, forgózsámolyos ipari rakodógép, gumihevederes rakodógép kerül beszerzésre, továbbá a vállalkozás kisvárdai telephelyén megépítésre kerülő raktárcsarnok a gépek és eszközök tárolása mellett a kopó gépalkatrészek gyártását is elősegíti, amely szintén jelentős költségmegtakarítást eredményez, továbbá a gépek védelmét is szolgálja az időjárás viszontagságai ellen. Az ingatlan energiafogyasztása egy 15 kw-os napelemes rendszerrel lesz biztosítva.

A beruházás megfelel a táji, természeti és környezeti értékek védelmével kapcsolatos elvárásoknak, valamint a megújuló energiaforrások használatával hozzájárul a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

A fejlesztés keretében beszerzett gépek jelentős költségmegtakarítás eredményeznének, hiszen amellett, hogy a saját tulajdonú gépek bevonásával a kivitelezési munkák teljesítési határideje csökkent, de a cég kiadásai tekintetében is jelentős csökkenés realizálható. A saját tulajdonú gépek bevonásával kedvezőbb árakat tud a cég biztosítani a megrendelői felé, ezzel is biztosítva a vezető szerepét a térségben.

A projekt megvalósítási helyszíne: 4600 Kisvárda, Külterület 0117/15 hrsz.

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2023. december 31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01318

A projektről bővebb információt a www.agostonhaz.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Ágoston István ügyvezető

Elérhetőség:
+36 (30) 985 6779
agostonhaz@gmail.com
www.agostonhaz.hu