Kisvárda

Keresés

Az ÁGOSTON-HÁZ Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság által végrehajtott technológiai fejlesztési projekt a Széchenyi Terv program keretében valósult meg 125 210 678 forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás segítségével. A projekt kiemelt célja az ÁGOSTON-HÁZ KFT. üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának elősegítése.

A fejlesztés számos területet érintett, beleértve a termék gyártást támogató eszközök beszerzését, raktárcsarnok építését, megújuló energiaforrások alkalmazását, valamint képzési szolgáltatások igénybevételét. A projekt eredményeként az ÁGOSTON-HÁZ KFT. hatékonyabbá és versenyképesebbé vált.

A fejlesztés eredményeként az anyagmozgatást és termékek gyártását segítő eszközök beszerzése, mint egyetemes esztergagép, fúró – maró gép, kotró-rakodógép, tandem henger, forgózsámolyos ipari rakodógép, gumihevederes rakodógép, lehetővé tette a cég számára, hogy önállóan végezze el azokat a feladatokat, amelyeket korábban már beszállítók végeztek.

A pályázat során beszerzett modern IT eszköz és a felhőalapú szolgáltatások lehetővé tették a mobil és rugalmas munkavégzést, valamint a nagy adatmennyiségek hatékony kezelését. Ennek eredményeként a cég nemcsak hatékonyabbá vált, de a vevőknek is jobb és gyorsabb szolgáltatást nyújthat.

Az gép és eszközbeszerzéshez kapcsolódóan megépített raktárcsarnok a gépek és eszközök tárolása mellett a kopó gépalkatrészek gyártását is elősegíti, amely szintén jelentősé költségmegtakarítást eredményez, továbbá a gépek védelmét is szolgálja az időjárás viszontagságai ellen. Az ingatlan energiafogyasztása egy 15 kw-os napelemes rendszerrel van biztosítva. A beruházás megfelel a táji, természeti és környezeti értékek védelmével kapcsolatos elvárásoknak, valamint a megújuló energiaforrások használatával hozzájárul a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

A projekt megvalósítási helyszíne: 4600 Kisvárda, Külterület 0117/15 hrsz.

A projekt tervezett/tényleges befejezési dátuma: 2023. december 31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01318

A projektről bővebb információt a www.agostonhaz.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Ágoston István ügyvezető

Elérhetőség:
+36 (30) 985 6779
agostonhaz@gmail.com
www.agostonhaz.hu