Címlap Markhot Ferenc Kórház
Markhot Ferenc Kórház
ÉPÍTÉSI BERUHÁZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA A MARKHOT FERENC KÓRHÁZBAN Nyomtatás E-mail
2015. december 28. hétfő, 09:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Markhot Ferenc Kórház újabb pályázatot nyújtott be a TIOP-2.2.8.A-15/1 azonosító számú, „Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása” című pályázati kiírás „B” konstrukciójára, melynek keretében infrastrukturális beruházások megvalósítása került sor.

 

A beruházás részeként az alap-infrastruktúra, azon belül is a hatékony üzemeltetés érdekében az izotópdiagnosztikai labor energetikai átalakítása – úgy mint fűtés és HMV rendszer) -, valamint optikai hálózat kiépítése történik meg.

 

Markhot Ferenc Kórház célja ezzel a beruházással is az intézmény infrastrukturális feltételeinek javítása, az ellátások szakmai színvonalának növelése és a szakmai szolgáltatások elérhetőségének és minőségének javítása, a korszerű diagnosztikai eszközpark kialakítása.

 

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósult meg.

 

 

További információk:
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet
Telefon: 36/410-31336/410-313
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levelezési cím: 3301 Eger, Pf. 15.

 
INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉS A MARKHOT FERENC KÓRHÁZBAN Nyomtatás E-mail
2015. december 28. hétfő, 09:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Markhot Ferenc Kórház újabb pályázatot nyújtott be a TIOP-2.2.8.A-15/1 azonosító számú, „Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása” című pályázati kiírás „A” konstrukciójára, melynek keretében fontos infrastrukturális fejlesztésekre és eszközbeszerzésekre került sor.

 

A Markhot Ferenc Kórház célja a fekvőbeteg ellátó intézmények infrastrukturális feltételeinek javítása, az ellátások szakmai színvonalának növelése és a szakmai szolgáltatások elérhetőségének és minőségének jobb területi kiegyenlítése.

 

A projekt része

-       a mammográfia áthelyezése, építése,

-       rámpa építése,

-       hálózati elosztó kapcsoló áthelyezése,

-       rectoscope és tartozékainak beszerzése és üzembe helyezése,

-       mobil tüdőszűrő röntgenkészülék beszerzése,

-       bútorzat beszerzése, és

-       informatikai eszközök beszerzése

 

A beruházás hozzájárul a Kórház fejlesztési stratégiájában megfogalmazott célok megvalósításához, azaz a járó- és fekvőbeteg ellátó tevékenység a kor színvonalának megfelelő orvos-technológiai és informatikai eszközök beszerzésével való fejlesztéséhez, korszerű eszközpark kialakításához, a hatékony szűrővizsgálaton történő részvétel növeléséhez, valamint az épületek korszerűsítéséhez, komfortosításához.

 

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósult meg.További információk:
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet
Telefon: 36/410-31336/410-313
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levelezési cím: 3301 Eger, Pf. 15.

 
MEGVALÓSULT AZ ENERGIA-HATÉKONY MRI KÉSZÜLÉK BESZERZÉSE A MARKHOT FERENC KÓHÁZBAN Nyomtatás E-mail
2015. december 28. hétfő, 08:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Markhot Ferenc Kórház újabb sikeres pályázatot nyert a KEOP-5.6.0/E/15 azonosító számú, „Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzésének támogatása” című konstrukcióra, 2015 augusztusában benyújtott pályázatával. A projekt 100%-os támogatási intenzitás mellett, 480.536.250 Ft Európai Uniós támogatással valósult meg a Magyar Állam társfinanszírozása mellett, melynek keretében energia-hatékony MR készülék vásárlására került sor.

 

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet fontos küldetésének tartja a szakrendelések, betegellátás korszerűsítését, azok folyamatos minőségi javítását. Ennek érdekében számos beruházást hajtott már végre és szándékozik megvalósítani a jövőben is a Kórház. A 2015 augusztusában benyújtott, majd támogatásra ítélt „Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzése a Markhot Ferenc Kórházban” című projekt egy új MR (mágneses rezonanciás) készülék megvásárlását tette lehetővé, mellyel lecserélésre került a kórház korábban használatos régi, nem energia hatékony Siemens Magnetom Symphony MR készüléke. A készülék a Kórház I. számú telephelyén, az Eger, Markhot F. u. 1-3. szám alatt található rendelőintézetbe került elhelyezésre, beüzemelésre.
Az új eszköz a régivel ellentétben energia-hatékony; használatával az üvegházhatású gázok kibocsátása évi 65,51 tonnával csökkenthető, ezáltal környezetkímélő is. A 100%-os támogatási intenzitással megvalósult beruházás a 476,2 millió Ft-os eszközbeszerzésen kívül még közbeszerzési, projektmenedzsment szolgáltatásokat, illetve tájékoztatás és nyilvánosság feladatok ellátását finanszírozta.


A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósult meg.


További információk:
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet
Telefon: 36/410-31336/410-313
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levelezési cím: 3301 Eger, Pf. 15.

 
ENERGIA-HATÉKONY MRI KÉSZÜLÉK BESZERZÉSE A MARKHOT FERENC KÓHÁZBAN Nyomtatás E-mail
2015. november 09. hétfő, 08:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Markhot Ferenc Kórház újabb sikeres pályázatot nyert a KEOP-5.6.0/E/15 azonosító számú, „Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzésének támogatása” című konstrukcióra, 2015 augusztusában benyújtott pályázatával. A projekt 100%-os támogatási intenzitás mellett, 480.536.250 Ft Európai Uniós támogatással valósul meg a Magyar Állam társfinanszírozása mellett, melynek keretében energia-hatékony MR készülék vásárlására kerül sor.

 

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet fontos küldetésének tartja a szakrendelések, betegellátás korszerűsítését, azok folyamatos minőségi javítását. Ennek érdekében számos beruházást hajtott már végre és szándékozik megvalósítani a jövőben is a Kórház. A 2015 augusztusában benyújtott, majd támogatásra ítélt „Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzése a Markhot Ferenc Kórházban” című projekt egy új MR (mágneses rezonanciás) készülék megvásárlását teszi lehetővé, mellyel lecserélésre kerül a kórház jelenleg használatos régi, nem energia hatékony Siemens Magnetom Symphony MR készüléke. A készülék a Kórház I. számú telephelyén, az Eger, Markhot F. u. 1-3. szám alatt található rendelőintézetbe kerül elhelyezésre.
Az új eszköz a régivel ellentétben energia-hatékony; használatával az üvegházhatású gázok kibocsátása évi 65,51 tonnával csökkenthető, ezáltal környezetkímélő is. A 100%-os támogatási intenzitással megvalósuló beruházás a 476,2 millió Ft-os eszközbeszerzésen kívül még közbeszerzési, projektmenedzsment szolgáltatásokat, illetve tájékoztatás és nyilvánosság feladatok ellátását finanszírozza. Az eszközbeszerzés ez év végig lezajlik.


A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.


További információk:
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet
Telefon: 36/410-313
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levelezési cím: 3301 Eger, Pf. 15.

 


Designed by Forensys