Címlap MODEM Debrecen
MODEM, Debrecen
Látogatóbarát szolgáltatásokat adtak át a MODEMben Nyomtatás E-mail
2011. május 19. csütörtök, 15:37

Európai uniós támogatás eredményeként megújult a belső kert, új terek készültek a harmadik emeleten, és számos más látogatóbarát fejlesztéssel bővült a MODEM.


Az új látogatóbarát szolgáltatások közül az egyik legfontosabb az Audio Guide és a Tour Guide rends zerek kialakítása. Ezek révén a tárlatokhoz kapcsolódó hangos anyagokat számos nyelven meghallgathatják a látogatók, sőt élőben is hallható egyszerre több nyelven egy-egy tárlatvezetés a kiemelt kiállításokon. A Tour Guide ezenkívül tolmácsberendezésként is használható például konferenciákon, nemzetközi programokon.

 

 

Bővebben...
 
Látványos lépésekkel folytatódik a MODEM fejlesztése PDF Nyomtatás E-mail
2011. február 14. hétfő, 11:37

Újabb látványos elemekkel bővül, illetve korszerűsödik a következő hónapokban a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ az uniós pályázat eredményeként.

A Baltazár Dezső téren közlekedők számára már-már megszokottá válik az uniós projekt keretében beépített videofal, de a 90 százalékos, 224 398 800 Ft európai uniós támogatással megvalósuló beruházás keretében még ezután következik számos fejlesztés.
Sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatását követően február 14.-én került sor Gulyás Gábor, a MODEM igazgatója  és Száraz Zsolt, az ÉPÉSZCAD-M Kft. ügyvezetője között az építési munkálatokra vonatkozó kivitelezői szerződés ünnepélyes aláírására a MODEM kávézójában.

 

 

Bővebben...
 
Megújul a MODEM PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 12. hétfő, 21:22
Multifunkciós kiállítótér, szoborpark, pihenőkert és nagyobb ruhatár – több mint 220 millió forintos uniós támogatással megújul a MODEM, bővülnek a kiállítóterek.

Sikeresen pályázott a MODEM a kiállítóterek és a múzeumi szolgáltatások fejlesztésére az ÉAOP projekt keretében, aminek eredményeként várhatóan év végére számos átalakítás megvalósul a művészeti központban. Az intézményt üzemeltető MODEM Modern Debreceni Művészeti Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. az “Új, többfunkciós kiállító- és bemutatóterek létrehozása és a megnövekedett nézőszámot kiszolgálni képes látogatóbarát fejlesztések és átalakítások végrehajtása a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban” című pályázattal összesen 224,4 millió forint európai uniós támogatást nyert.
Bővebben...
 


Designed by Forensys