Címlap Nobilis Zrt. Vezetői, angol és szakmai képzés A NOBILIS Zrt. Európai Unió által társfinanszírozott képzési projektet valósított meg
A NOBILIS Zrt. Európai Unió által társfinanszírozott képzési projektet valósított meg Nyomtatás E-mail
2009. december 20. vasárnap, 02:00

A NOBILIS Zrt. vezetése felismerte, hogy igazi versenyelőnyt a globális piacokon a humán erőforrás tudásszintjének folyamatos emelése jelenti.

2008-2009 évi képzési programjának megvalósításához támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, melynek felhasználásával 32 dolgozójának lean szemléletű oktatását, vezetői, angol nyelvi, informatikai és egyéb szakmai képzését valósította meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A jól képzett munkaerő hatékonyan működteti a vállalat erőforrásait, gondolkodását a minőség iránti elkötelezettség, az innovatív magatartás és a vállalati, illetve környezeti harmóniára való törekvés jellemzi.

Az egész életen át tartó folyamatos tanulás és a megszerzett tudás megosztása révén a vállalat versenyképessége javul és javítja a régióban élő  emberek életminőségét társadalmi szerepvállalásával.

A sikeres projekt folytatásaként a NOBILIS Zrt. a 2010-es évben is komplex képzések sorozatát kívánja megvalósítani dolgozói körében.

 
Designed by Forensys