Címlap Százszorszép Óvoda Nyíregyháza
Százszorszép Óvoda
Pedagógusok intenzív módszertani és szakmai fejlesztése, képzése Nyomtatás E-mail
2010. november 17. szerda, 22:39

A nyíregyházi Százszorszép Óvoda az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósítja meg a 3.1.5-09/A-2 Pedagógusképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben) című program támogatásával a "Pedagógusok intenzív módszertani és szakmai fejlesztése, képzése" című projektjét.

 

Kedvezményezett: Százszorszép Óvoda, Nyíregyháza, Kállói út 119/a.

 

A projekt címe: Pedagógusok intenzív módszertani és szakmai fejlesztése, képzése

 

Azonosítószám: TÁMOP-3.1.5-09/A-2-2010-0189

 
A projekt megvalósításának időtartama: 2010.08.01 - 2012.03.31.
 
A projekt bemutatása
 
A pályázat alapvető célja: A pedagógiai kultúra korszerűsítése. Az oktatás hatékonyságának, eredményességének javítása. Új módszerek, eszközök használatának széleskörű megismertetésével, elterjesztésével.
Részcélok: Záró szigorlattal záruló, újabb diplomát adó, korszerű pedagógiai ismeretek megszerzése, portfóiló készítése a Nyíregyházi Főiskola pedagógus-képző karán, pedagógia-pedagógiatanár szakon.
Célcsoport: Olyan óvodapedagógus munkakörbe, teljes munkaidőben foglalkoztatott, aki legalább 10 éve szerezte meg szakképzettségét. Jelen pályázatban – a nevelőtestületi létszám függvényében – 2 fő képzésére van lehetőség.

A célkitűzések elérése érdekében
a projekt keretében sor kerül a két képzésben résztvevő óvoda pedagógus tanulmányaihoz szükséges 2 db laptop beszerzésre, tankönyvek, jegyzetek és irodaszerek beszerzésére, a képzésben résztvevő pedagógusok 50%-os munkaidő kedvezménybenrészesülnek, melyre az anyagi fedezetet a projekt biztosítja a helyettesítő pedagógusoknak.

A projekt legfőbb eredménye: két óvodapedagógus mesterképzésen való részvételére és a tanulmányok sikeres elvégzése.
 
A pályázatban elnyert támogatás összege: 5 949 144 Ft, 100%-os támogatás, önrész nélkül.
 


Designed by Forensys