Címlap Tájékoztatás és nyilvánosság
City-Port - a független Európai Uniós projekt tájékoztató portál Nyomtatás E-mail
Az európai uniós szabályozás a korábbinál szigorúbb és pontosabb kommunikációs kötelezettségeket határoz meg mind a tagállamok, mind az uniós támogatások kedvezményezettjei számára. Országos szinten a cél a támogatott beruházások eredményeinek bemutatásán keresztül az európai uniós tagság előnyeinek kézzelfoghatóvá tétele. A kedvezményezetteknek, saját szintjükön, szintén tájékoztatni kell a nyilvánosságot arról, hogy projektjük európai uniós támogatásból valósult meg.
A City-Port független Európai Uniós projekt tájékoztató portál kettős céllal jött létre: Egyrészt az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló projektek projektgazdái számára nyújt információt a tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséhez, a kommunikációs lehetőségek hatékony kihasználásához. Másrészt a portálon több előkészítés, illetve megvalósítás alatt álló projekt bemutatása is megtalálható a nyilvánosság minél szélesebb körű tájékoztatásának érdekében.
Reméljük, a City-Porton Ön is megtalálja azt az információt, amiért ide látogatott! Amennyiben projektjének kötelező tájékoztatás és nyilvánosság biztosításához kapcsolódó feladatait szeretné professzionális csapatra bízni, a Kapcsolat menüpont segítségével keresse a Forensys-t! 
 
Tájékoztatás és nyilvánosság - Kötelező és ajánlott lépések Nyomtatás E-mail
Az uniós pályázatok kedvezményezettjei eltérő tartalmú kommunikációs csomagokat kötelesek megvalósítani. Ezt minden esetben a pályázati útmutató rögzíti a projekt jellegének és mertének megfelelően.
A szigorú előírásokat, elvárásokat és dokumentációs kötelezettségeket az európai uniós szabályozások írják elő az uniós támogatások kedvezményezettjei számára. 2007-től a pályázati forrásban részesülőknek előre meghatározott követelményeknek és szigorú arculati előírásoknak megfelelően, dokumentálhatóan tájékoztatni kell a nyilvánosságot, projektjük megvalósulásának egyes fázisaiban arról, hogy projektjük európai uniós támogatással valósul vagy valósult meg.
Bővebben...
 
Pályázati tájékoztatás – Több, mint kötelesség! Nyomtatás E-mail
Az uniós támogatások kedvezményezettjei számára a korábbinál szigorúbb és pontosabb kötelezettségeket határozott meg az európai uniós szabályozás 2007-től.

Ennek lényege, hogy a pályázati forrásban részesülőknek előre meghatározott követelményeknek és szigorú arculati előírásoknak megfelelően, dokumentálhatóan tájékoztatni kell a nyilvánosságot fejlesztésükről és arról, hogy projektjük európai uniós támogatással valósult meg.
Bővebben...
 


Designed by Forensys