Címlap World Transit Kft.
World Transit Kft. - Logisztikai fejlesztés
KÉTSZÁZMILLIÓS LOGISZTIKAI KAPACITÁSFEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A MÁNDOKI WORLD-TRANSIT KFT.-NÉL Nyomtatás E-mail
2012. szeptember 28. péntek, 15:58

Szeptember végén fontos mérföldkövéhez érkezett a mándoki World-Transit Kft., ugyanis az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Kormány társfinanszírozásával, 50%-os támogatás mellett jelentős logisztikai kapacitásfejlesztést valósított meg.

A záhonyi gazdaságfejlesztési övezetben működő vállalkozás a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül részesült 50%-os, 101.982.618 Ft összegű uniós támogatásban és az önerő hozzáadásával jelentős logisztikai kapacitásfejlesztést valósított meg.
Az „Intermodális logisztikai kapacitás bővítése” című, GOP-3.2.1-09/1 kódszámú projekt egyik elemeként a raktárakban vasbeton támfal elemeket helyeztek el. Ennek eredményeként az eddig egy légterű közvámraktárakban növekszik a kapacitás kihasználás, valamint lehetővé válik a különböző áruk elszeparálhatósága.
A telephelyen a régebbi építésű csarnokok tetőit és külső oldal-falait trapéz lemezzel borították be.
A projekt további elemeként a csarnokok előtti és közötti 7.675 m2 területet aszfalt burkolattal látták el, amely lehetővé teszi a rakodás, szállítás céljára szolgáló munkagépek biztonságos közlekedését.
A beruházástól a cég versenyképességének erősödését és a működés hatékonyabbá válását várja Szabó István, a World-Transit Kft. ügyvezetője.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
Kétszázmillióért fejleszti logisztikai kapacitását a mándoki World-Transit Kft. Nyomtatás E-mail
2011. április 08. péntek, 13:25

A záhonyi gazdaságfejlesztési övezetben lévő vállalkozás a Gaz-daságfejlesztési Operatív Prog-ram keretén belül részesült 50%-os, 101.982.618 Ft összegű uniós támogatásban és az önerő hozzá-adásával jelentős logisztikai kapacitásfejlesztést valósít meg.
Az „Intermodális logisztikai kapa-citás bővítése” elnevezésű, GOP-3.2.1-09/1 számú projekt egyik elemeként 2012 márciusig a rak-tárakban vasbeton támfal eleme-ket helyeznek el. Ezt követően az eddig egy légterű közvámrak-tárakban növekszik a kapacitás kihasználás, valamint lehetővé vá-
lik a különböző áruk elszeparál-hatósága.
A telephelyen a régebbi építésű csarnokok tetőit és külső oldal-falait trapéz lemezzel borítják be.
A projekt további elemeként a csarnokok előtti és közötti 7.675 m2 területet aszfalt burkolattal látják el, amely lehetővé teszi a rakodás, szállítás céljára szolgáló munkagépek biztonságos közleke-dését.
A beruházástól a cég verseny-képességének erősödését és a működés hatékonyabbá válását várja Szabó István a World-Transit Kft. ügyvezetője.

 
Nemzetközi jelentőségű logisztikai beruházás Mándokon Nyomtatás E-mail
2009. december 23. szerda, 11:32
Újabb nagy előrelépés történt a Záhonyi kiemelt gazdaságfejlesztési övezet fejlődésében: Befejeződött az a több, mint 430mFt-os beruházás, amelynek keretében közel 3700m2 raktárkapacitás és iparvágány építése, statikus-dinamikus mérlegelésre alkalmas széles nyomtávú vasúti járműmérleg rendszer illetve rakodógép beszerzése valósult meg 215.233.481Ft uniós támogatással a Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése” című pályázat segítségével.
A létesítményeket Pekó László, Mándok polgármestere avatta fel. Köszöntőjében kiemelte, hogy a projektgazda World-Transit Kft. a város egyik legjelentősebb privát foglalkoztatója, és reméli, hogy a beruházás hatására további munkahelyek teremtésére is lehetőség nyilik majd a településen.
Bővebben...
 
Térségi jelentőségű logisztikai fejlesztés valósul meg Mándokon Nyomtatás E-mail
2008-ban a GOP-3.2.1-07/1 Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése pályázaton nyert támogatás segítségével jelentős logisztikai kapacitásfejlesztés zajlik a Záhonyi kiemelt gazdaságfejlesztési övezetben, Mándokon.
Az „Intermodális logisztikai kapacitás, magas hozzáadott érték tartalmú fejlesztése” című projektet a térség logisztikai potenciáljának érezhető felérté-kelődésére, alapozva valósít-ja meg a kedvezményezett "WORLD - TRANSIT" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A vállalkozás a projekt meg-valósításával komplex logisztikai szolgáltatásait fejleszti tovább, hogy minél szélesebb körben legyen képes ügyfelei igényeinek korszerű kielégítésére.
Bővebben...
 


Designed by Forensys